IBI is het internationale vakblad voor de jachtbouwindustrie. Door middel van een “aanvraag-systeem”, o.a. via de internetsite van IBI, wordt het gelezen door 40.000 personen van 10.846 bedrijven over de hele wereld (60% in Europa). Door zichzelf aan te melden hebben deze bedrijven te kennen gegeven IBI als noodzakelijke vakliteratuur te beschouwen. Deze bedrijven zijn o.a. groothandel, dealer, distributeur, jachtbouwer, fabrikant (toeleverancier), ontwerper, architecten etc.

Ontvangt u IBI nog niet maar wilt u dit wel (gratis), dan kunt u zich hiervoor aanmelden via WWW.IBI-PLUS.COM

 

IBI komt 6x per jaar uit en bericht over nieuwe producten, import- en exportmogelijkheden, marketing en management, nieuws uit de industrie, rapporten over nationale markten (internationaal belicht), technische ontwikkelingen, vakbeurzen (Imtec Chicago, BMTS London, MAATS Las Vegas, IBEX Miami, METS Amsterdam), seminars, dealermeetings etc.

Persberichten aanleveren voor en adverteren in IBI betekent bovenvermelde markt bereiken en daarmee uw internationale markt vergroten!

Als informatiebron voor de vakhandel functioneert IBI automatisch als communicatiemiddel tussen de bedrijven die adverteren of in de artikelen genoemd worden, en de lezers die hebben laten blijken dat zij geïnteresseerd zijn in uitbreiding van hun internationale contacten; export!

Een advertentiecampagne in IBI wordt dan ook beschouwd als een effectief middel om een bedrijf en/of product wereldwijd bekend te maken aan de genoemde 10.846 bedrijven.

 

Er zijn 4 verschillende soorten adverteren in IBI:

  • Normale afmetingen zoals 1/1, 1/2,1/4 pagina full colour

  • Meezenden insert. Prijs op aanvraag.

  • Logo en naamsvermelding onder alle pagina’s van een “business report” , “world news” of “new products” pagina’s of onder een “special feature”. Prijs op aanvraag.

  • “PRODUCT GUIDE” Section. Presentatie van uw product. U levert tekst en foto aan en de opmaak wordt gedaan door de uitgever. Inclusief vermelding op de online versie van de IBI Product Guide, ibinews.com/product-guide

IBI geeft ook de catalogus voor de METS uit, MARINE EQUIPMENT TRADE SHOW, Rai Amsterdam. Oplage 20.000 bedrijven! Combinatie tarieven met IBI mogelijk.
De overige supplements vindt u op de featurelist van IBI.

Meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op!
Contact opnemen