blank

IBI is het internationale vakblad voor de jachtbouwindustrie. 52 jaar betrouwbaar inzicht! De jachtbouw sector verandert in een rap tempo.
Innovatie is centraal komen te staan in een tijd waarin de markt een nieuwe groeicyclus doormaakt en bedrijven de uitdaging van een in toenemende mate verfijnde consument aankunnen.
Kennis van de markt en uw naam centraal laten staan was nog nooit zo cruciaal. Sinds de oprichting in 1968 is IBI de meest betrouwbare informatiebron in de sector geworden – in het volgen van de internationale jachtbouw markt, grote industriële bedrijven, het peilen van trends, melden van nieuws, verkennen van technologieën, de sector verbonden houden.
De jachtbouw sector is uniek – een paar honderd bedrijven van industriële grootte wereldwijd, maar vele tienduizenden andere bedrijven produceren of bieden services aan over de hele wereld op een veel kleinere schaal, maar dragen gezamenlijk aanzienlijk bij aan de internationale handel. Dit vereist een uniek soort begrip, een intimiteit die ontstaat door kennis die in vijf decennia is verzameld en uit een netwerk van ervaren journalisten ter plaatse in meer dan 20 belangrijke landen voor de jachtbouw wereldwijd.
Dit is een van de redenen waarom IBI door ruim 22.600 belangrijke vakmensen in de sector wordt aangevraagd verdeeld over 141 landen.
De landenrapporten van IBI zijn een steunpilaar geworden voor wie opkomende markten wil onderzoeken of een beter begrip wil krijgen van de markten waarin wordt geopereerd.
Of het nu de laatste nieuwe producten zijn, bedrijfsfinanciën, beoordelingen van boat shows of sectorrapporten over uitrustingen, IBI is een bron van onschatbare waarde voor iedereen die betrokken is bij de jachtbouw.
In combinatie met onze dagelijkse online gegevens, nieuws en de digitale IBI email newsletter, heeft u het meest uitgebreide portfolio in de jachtbouw om u te helpen navigeren in deze complexe en snel veranderende markt.

IBI komt 6x per jaar uit en bericht ook over vakbeurzen zoals IBEX Miami en METSTRADE Amsterdam. Wordt verstuurd naar 22.670 bedrijven ( print en digtiaal )
over de hele wereld (70% in Europa).

Voor het gratis ontvangen van het blad IBI en/of IBI daily email newsletter kunt u zich aanmelden op WWW.IBINEWS.COM.

Er zijn 4 verschillende soorten adverteren in IBI:
1) “PRODUCT GUIDE” Section. Presentatie van uw product. U levert tekst en foto aan en de opmaak wordt gedaan door de uitgever.
2) Advertentie afmetingen zoals 1/1, 1/2, 1/3, 1/4 pagina en mini page.
3) Logo en naamsvermelding onder redactionele pagina’s van een ‘market report’, ‘product feature’, ‘headlines’, ‘technical products’ of
ander ‘special feature’. Prijs op aanvraag.
4) Meezenden insert. Prijs op aanvraag.

IBI geeft ook de catalogus voor de METSTRADE uit, MARINE EQUIPMENT TRADE SHOW, Rai Amsterdam. Oplage ± 30.000 exemplaren. Combinatie tarieven met IBI mogelijk.
Voor meer informatie, oplage en verspreiding klikt u op deze pagina-link: METSTRADE 2023

Meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op!
Contact opnemen
blank

Bekijk hieronder de IBI Info Brief  

Bekijk hieronder IBI Verspreidingsinfo 

Bekijk hieronder de IBI Redactie planning en Sluitingsdata 2023

IBIOpenboek