Over ons

B.A.A.S.  is een klein én zeer specialistisch media bedrijf voor de NAUTISCHE MARKT waar adequaat én efficiënt, met korte lijntjes, wordt gewerkt.

Wij begeven ons, sinds 1992, alléén in de nautische markt op het gebied van nationale en internationale media en zijn al die jaren meegegroeid met alle ontwikkelingen. Zo hadden we bijv. voorheen alleen print media, nu bieden we een combi aan van print én digitale media. Wij bieden een diversiteit van media producten aan, in opdracht van verschillende uitgeverijen.
Dit zijn nauwkeurig geselecteerde partijen en producten die u kunt inzetten voor het communiceren met de nautische markt.

Ook communiceren wij voor u met de verschillende redacties m.b.t. plaatsing van nieuwsberichten, betrokkenheid van uw bedrijf/product bij product artikelen en/of markt rapporten!

B.A.A.S.  houdt het aanbod klein om de expertise te kunnen handhaven, zo is er veel specialisme op het gebied van B2B producten.

Voor het exporteren van boten naar Duitsland vertegenwoordigen we een motor- en zeilboot blad met hun website!

Wij bemiddelen ook met de redactie voor het plaatsen van VAARTESTEN en WERFPORTRETTEN.

Onze producten zijn goed maar onze onderscheidende kracht en kwaliteit zit vooral in het meedenken, adviseren en het leveren van een uitstekende service!

Ons kantoor bevindt zich in Zeewolde, aan de  “Rede” met uitzicht op de aanloophaven en het Wolderwijd.
De gebruikte foto’s op deze website geven u een indruk van ons uitzicht, waar wij dagelijks van genieten;  “water én bootjes” !

Ted de Vries

Sales Manager

Na een aantal jaren gewerkt te hebben  in de watersport branche (vanaf 1978) heeft Ted het heft in eigen handen genomen en het bedrijf B.A.A.S. opgericht.

Door het werken voor o.a. een jachtwerf, jachtmakelaar, HISWA vereniging en Engelse (nautische) uitgever had zij genoeg contacten opgebouwd in de nautische branche om deze sprong te wagen, en mét succes! Daarbij speelde de wens om een gezin en job te combineren ook een grote rol, dat is (bijna) gelukt.

Ted werkt, bemiddelt, communiceert,“wandelt” inmiddels 38 jaar met het grootste plezier in de nautische markt! Zelf opgegroeid in en met de watersport,veel wedstrijdzeilen en nog steeds zeilend. De laatste jaren vnl. gebied IJsselmeer en de Wadden.

Voor B.A.A.S. verzorgt zij de verkoop, onderzoekt de markt én onderhoudt de relatie met klanten en opdrachtgevers. Dit doet zij telefonisch, per mail, twitter, Linked-in, Facebook en verder door het bezoeken van diverse nautische beurzen in zowel binnen- als buitenland.

Benieuwd naar wat Ted in de afgelopen 38 heeft gedaan in haar “werk” ? Bekijk haar Linkedin profiel.

Marja van Gool

Traffic manager

Marja van Gool zorgt voor alle aftersales.
Bevestigen van de reservering, aan zowel uitgever als adverteerder. Doorsturen van uw persberichten. Opvragen van advertentie materiaal bij de adverteerders en ga zo maar door, om het in goede orde aan te leveren bij de betreffende uitgever en er voor te zorgen dat uw advertentie met de juiste kwaliteit en zorg, uw doelgroep bereikt!

Tommy

Office Manager

Altijd vrolijk gezelschap en zéér waakzaam!